Services


12 maanden garantie

Verzekerd van kwaliteit

Tegenwoordig gaan de prijzen van de nieuwste smartphones door het dak. Toestellen worden steeds sneller, gaan langer mee en komen met betere functies. Het is voor ons van belang dat deze toestellen met de beste onderdelen worden gerepareerd, zodat het toestel hetzelfde blijft functioneren als vóór de schade. Dit om de kwaliteit van uw apparaat te waarborgen.

Daarom repareert VaBo waar mogelijk altijd met originele onderdelen.  Voor Apple producten is het voor LCD’s alleen mogelijk om originele refurbished schermen in te kopen. Dit is de hoogst haalbare kwaliteit voor het vervangen van de schermen en daarbij ook de duurste om in te kopen.

Naast dat wij dus de beste onderdelen gebruiken voor uw apparaat, leveren wij ook 12 maanden garantie op het geplaatste onderdeel. Dus de beste kwaliteit & service is bij ons gegarandeerd!


60 minuten service

Snel weer vooruit

Wij  kunnen bijna alle reparaties binnen 60 minuten uitvoeren. Alleen reparaties waarbij bijna het hele toestel gestript moet worden duren iets langer dan deze 60 minuten. U hoeft uw smartphone dus nooit lang te missen.

Het is wel belangrijk om te weten dat wij al onze reparaties uitsluitend op afspraak uitvoeren. Dus vóórdat u bij ons langs kunt komen, moet u eerst een afspraak met ons inplannen. Doordat wij geen vaste openingstijden hebben kunt u dus op elk gewenst tijdstip bij ons terecht. Ook in het weekend en in de avonduren!


Haal en breng service

Geen tijd om bij ons langs te komen? Dan komen wij graag naar u!

Soms heeft u geen tijd om weg te zijn van werk of andere verplichtingen. Daarom bieden wij de mogelijkheid voor een gratis haal- en brengservice. Wij halen uw smartphone bij de door u gewenste locatie op, en brengen deze binnen 1-2 uur weer als nieuw terug.


Uitsluitend op afspraak

Wij hebben ervaren dat steeds meer mensen een behoefte hebben aan een meer flexibele service. Veel mensen kunnen hun smartphone tijdens werkuren namelijk niet missen.

Vandaar dat wij er voor hebben gekozen om reparaties uitsluitend op afspraak te gaan uitvoeren, waardoor wij dus geen vaste openingstijden hebben.

Het voordeel hiervan is dat u hierdoor op elk gewenst tijdstip een afspraak kunt inplannen. Dit kan ook in de avonduren of in het weekend.


Het enige wat u hiervoor hoeft te doen is een afspraak te maken. Dit kan heel eenvoudig via de website, WhatsApp, Facebook, mail of telefonisch!


CONTACT

Adres: Edisonstraat 33, 6604BT, Wijchen
Tel: 06- 40 54 28 18
Email: info@vaboreparaties.nl

VOLG ONS

OPENINGSTIJDEN

Wij voeren al onze reparaties op afspraak uit. U kunt hierdoor op elke gewenste dag en op elk gewenst tijdstip een afspraak inplannen.

VaBo Reparaties © 2021.