Over Ons

VaBo is een smartphone reparatie bedrijf in Wijchen, opgericht door de 20-jarige Wijchenaar Valentijn Loenen. Nadat hij ruim 5 jaar voor familie en vrienden telefoons gerepareerd had, is hij in 2018 officieel begonnen met het professioneel repareren van smartphones. VaBo staat voor 'VAlentijn en 'BOllie', de bijnaam van zijn broer. Het bedrijf heeft een duidelijke visie over smartphone reparaties. Hieronder leest u over VaBo's speerpunten:


Klantgericht ondernemen is voor VaBo het belangrijkste speerpunt. Het is voor ons bedrijf van belang dat de klant geen moeite hoeft te doen om bij ons een reparatie te laten uitvoeren. Dit  realiseren we door ons actief bezig te houden op de sociale netwerken.

Door het lanceren van onze Facebook-bedrijfspagina, kunnen wij mensen 24/7  te woord staan.  Via dit netwerk kunnen mensen direct contact met ons opnemen, en krijgen mensen de mogelijkheid om in één glimp te zien waar wij als bedrijf voor staan.

Ook maken wij gebruik van WhatsApp.  We vinden het namelijk belangrijk om ook na de reparaties in contact te blijven met onze klanten. Hierdoor kunnen zij hun ervaring uitwisselen met ons, en kunnen we waar nodig de klant altijd te hulp staan. Door klantgericht te ondernemen willen we  onze klanten meer bieden dan alleen smartphone reparaties. 

Ons tweede speerpunt is vakkundigheid. Uit ervaring is gebleken dat smartphones na reparaties van derde partijen vaak te maken krijgen met interne schade. Er ontbreken bijvoorbeeld onderdelen, chips zijn beschadigd, of schroefjes zitten op de verkeerde plek.

Deze amateuristische aanpak van smartphone reparaties binnen onze branche willen wij bestrijden. Dit doen wij door gebruik te maken van de beste reparatie gereedschappen en te werken met originele smartphone onderdelen.

We werken met zogenoemde ESD (Electro Static Discharge) veilige gereedschappen. Dit betekent dat telefoons bij ons nooit in aanraking met statische energie kunnen komen. Wij bieden de klant daarom ook 12 maanden garantie op elke reparatie.

Ons derde speerpunt is transparantie. Doordat wij met onze visie de klant willen meenemen in het reparatieproces, speelt transparantie een hele belangrijke rol voor ons. Wij denken dat het belangrijk is dat de klant weet wat er met zijn of haar smartphone gebeurd als deze gerepareerd wordt. Hierin willen wij dus zeer transparant zijn. Zo willen wij de klant graag uitgebreid vertellen over wat er tijdens de reparatie allemaal gaat gebeuren.


<h6>Valentijn Loenen

Mijn streven is om na elke reparatie de klant met een glimlach het pand te zien verlaten. Hierin speelt mijn perfectionisme een heel belangrijke rol. Werken met precisie, dat is het motto.

Valentijn Loenen

Eigenaar

CONTACT

Adres: Edisonstraat 33, 6604BT, Wijchen
Tel: 06- 40 54 28 18
Email: info@vaboreparaties.nl

VOLG ONS

OPENINGSTIJDEN

Wij voeren al onze reparaties op afspraak uit. U kunt hierdoor op elke gewenste dag en op elk gewenst tijdstip een afspraak inplannen.

VaBo Reparaties © 2021.