Over ons


VaBo is is een smartphone reparatie bedrijf in Wijchen, opgericht door de 19-jarige Wijchenaar Valentijn Loenen. Nadat hij ruim 5 jaar voor familie en vrienden telefoons gerepareerd heeft, is hij  in  2018 officieel begonnen met het professioneel repareren van smartphones. VaBo staat voor 'VAlentijn en 'BOllie', de bijnaam van zijn broer. Het bedrijf heeft een duidelijke visie over smartphone reparaties. Hieronder leest u over VaBo's speerpunten:


Klantgericht ondernemen is voor VaBo het belangrijkste speerpunt. Het is voor ons bedrijf van belang dat de klant geen moeite hoeft te doen om bij ons een reparatie te laten uitvoeren. Dit  realiseren we door ons actief bezig te houden op de sociale netwerken. Door het lanceren van onze Facebookbedrijfspagina, kunnen wij mensen 24/7  te woord staan.  Via dit netwerk kunnen mensen direct contact met ons opnemen, en krijgen mensen de mogelijkheid om in één glimp te zien waar wij als bedrijf voor staan. Ook maken wij gebruik van WhatsApp.  We vinden het namelijk belangrijk om ook na de reparaties in contact te blijven met onze klanten. Hierdoor kunnen zij hun ervaring uitwisselen met ons, en kunnen we waar nodig de klant altijd te hulp staan. Door klantgericht te ondernemen willen we  onze klanten meer bieden dan alleen smartphone reparaties.


Ons tweede speerpunt is vakkundigheid. Uit ervaring is gebleken dat smartphones na reparaties van derde partijen vaak te maken krijgen met interne schade. Er ontbreken bijvoorbeeld onderdelen, chips zijn  beschadigd, of schroefjes zitten op de verkeerde plek. Deze amateuristische aanpak van smartphone reparaties binnen onze branche willen wij  bestrijden. Dit doen wij door gebruik te maken van de beste reparatie gereedschappen en te werken met originele smartphone onderdelen. We  werken met zogenoemde ESD (Electro Static Discharge) veilige gereedschappen. Dit betekent dat telefoons bij ons nooit in   aanraking met statische energie kunnen komen. Wij  bieden de klant daarom ook 12 maanden garantie op elke reparatie.


Ons derde speerpunt is transparantie. Doordat wij met onze visie de klant willen meenemen in het reparatieproces, speelt transparantie een hele belangrijke rol voor ons. Wij denken dat het belangrijk is dat de klant weet wat er met zijn of haar smartphone gebeurd als deze gerepareerd wordt. Hierin willen wij dus zeer transparant zijn. Zo willen wij de klant graag uitgebreid vertellen wat er tijdens de reparatie van de telefoon allemaal gebeurd, en willen wij vertellen hoe we te werk gaan. .

OpeningstijdenVaBo biedt een 24/7 service aan. Dit houdt in dat wij uitsluitend op afspraak repareren. U kunt hiervoor eenvoudig contact opnemen. Repareer wanneer het U uitkomt!

ContactAdres: Edisonstraat 33, 6604BT, Wijchen.

Tel.: 06- 40 54 28 18

Email: info@vaboreparaties.nl