iPhone Grade A modellen

iPhone Grade A modellen

Herkomst

Een Grade A model is een toestel in nieuwstaat met hooguit een aantal haarlijnen die niet tot nauwelijks opvallen. Deze toestellen hebben meestal als demo in een winkel gelegen of zijn door een klant geretourneerd. Het enige wat bij deze toestellen vervangen kan zijn is de batterij. Mocht de batterijcapaciteit namelijk minder dan 85% zijn, wordt deze vervangen. Uiteraard is de nieuwe batterij altijd van originele kwaliteit.

Inspectie

Grade A producten worden vóór herverkoop eerst grondig getest op functionaliteit en authenticiteit. Er mag hooguit lichte cosmetische schade aanwezig zijn op deze producten. Daarnaast moet de batterijcapaciteit van onze grade A toestellen altijd tussen de 85 en 100% zitten. De inspectie van onze toestellen wordt zowel door onze leverancier als door onszelf uitgevoerd. 

Garantie

Vanwege de strenge controle die wij op onze toestellen uitvoeren, bieden wij een garantie van 12 maanden. Daarnaast bieden wij ook levenslang technische hulp aan!

Marge regeling

Sommige van onze Grade A producten zijn zogeheten marge producten. Dit houdt in dat bij de verkoop van deze toestellen geen BTW in rekening wordt gebracht. Dit maakt onze producten soms nog aantrekkelijker!

Meegeleverd bij het toestel

Al onze Grade A iPhones worden geleverd met een oplader, adapter, glazen screenprotector & hoesje

Onze Grade A iPads worden niet geleverd met deze accessoires.

Bekijk de video!

CONTACT

Adres: Edisonstraat 33, 6604BT, Wijchen
Tel: 06- 40 54 28 18
Email: info@vaboreparaties.nl

VOLG ONS

OPENINGSTIJDEN

Wij voeren al onze reparaties op afspraak uit. U kunt hierdoor op elke gewenste dag en op elk gewenst tijdstip een afspraak inplannen.

VaBo Reparaties © 2021.