Apple Certified Refurbished (CPO) Producten

Apple Certified Refurbished (CPO) Producten

Wat zijn Apple Certified Refurbished producten?

Apple Certified Refurbished (CPO) apparaten zijn met 100% originele onderdelen gerefurbished door Apple. De batterij en de behuizing van elk toestel is door Apple vervangen en streng gecontroleerd. De toestellen worden aan dezelfde functionele tests onderworpen als nieuwe Apple producten. Ook wordt het apparaat verpakt in een gesealde Apple retail verpakking met de bijbehorende originele nieuwe accessoires. Wij verkopen zowel iPhone als MacBook CPO producten. Bij de iPhones leveren wij ook gratis een glazen sreenprotector en hoesje.

Garantie

Elk toestel wordt geleverd met één jaar garantie. Hierdoor bent u gegarandeerd van de hoge standaarden die zowel Apple als VaBo hanteert. Daarnaast bieden wij levenslange technische ondersteuning op deze toestellen.

Voordeel

Het grote voordeel van deze CPO producten is dat deze tientallen tot honderden euro’s goedkoper zijn dan ‘nieuwe’ Apple producten. Dit terwijl de garantie op deze producten, net zoals bij nieuwe producten, gewoon één jaar is.

Contact opnemen en bestellen

Mocht u nog vragen hebben over deze apparaten kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij vertellen u dan graag meer over deze producten. Mocht u er voor kiezen om een toestel bij ons aan te schaffen, is deze de volgende dag al binnen! Het enige wat u hiervoor hoeft te doen is contact met ons opnemen.

Bekijk de video(s)!
CONTACT

Adres: Edisonstraat 33, 6604BT, Wijchen
Tel: 06- 40 54 28 18
Email: info@vaboreparaties.nl

VOLG ONS

OPENINGSTIJDEN

Wij voeren al onze reparaties op afspraak uit. U kunt hierdoor op elke gewenste dag en op elk gewenst tijdstip een afspraak inplannen.

VaBo Reparaties © 2021.